Nieuws

Bij de mailing voor de komende solotentoonstelling van Onno Boerwinkel (5 oktober t/m 4 november) én de groepstentoonstelling met werk van 35 kunstenaars wordt in een bijgevoegd kaartje gewezen op het bestaan van een Jaarkaart voor Museum Møhlmann. Hiervan blijkt namelijk haast niemand op de hoogte te zijn.

18-september-2001-118-september-2001-2Uit recent onderzoek is gebleken dat op de bijna 2000 adressen in het bestand van ons museum hooguit 12 jaarkaarthouders voorkomen. Op het bestaan van onze Jaarkaart hebben we dan ook bepaald niet gehamerd. Ten onrechte blijkt nu, want bezoekers die daar per toeval achter komen zijn soms zelfs licht verontwaardigd. En dat met de beste intentie, want men wil als Jaarkaarthouder het doel en streven van ons museum ondersteunen.

Dit ernstige verzuim willen we hierbij dan ook graag herstellen, want het valt inderdaad lang niet mee om de boel draaiende te houden. Voor de minder ingewijden is het misschien nuttig om daarbij nog eens te memoreren dat dit ‘museum voor kunst die wat voorstelt’ een particulier en onafhankelijk museum is en zich dus niet mag verheugen in scheuten subsidie- of sponsorgelden.

Wie meer wil weten over hoe te bestellen of wat meer achtergrondinformatie wilt, klikt naar Museumvrienden.

Museum Møhlmann

Museum MøhlmannPin It on Pinterest