Nieuws

In Museum Møhlmann heeft wel eens eerder muziek geklonken, maar nooit in de context van een heuse muziekavond of ochtend. Dat gaat nu wel gebeuren en wel op zaterdag 12 april om 19.30 uur en op zondag 13 april om 11.00 uur. Rob Møhlmann ontvangt u dan in zijn prachtige museum, gevestigd in de monumentale boerderij “De Muzeheerd” waar zijn Canto Collectie, een serie van 124 schilderijen te zien zal zijn. Kunsthistorica Trudy de Lange zal alvorens het Grieg Pianoduo de Canto Ostinato van Simeon ten Holt gaat spelen een inleiding op het concert geven vanuit de schilderkunst en de muziek (zie ook eerder nieuwsbericht over de beide Canto’s).

Canto Canto

Tijdens het concert kunt u onder de klanken van de “Canto” de schilderijen met de titel “Canto” bezichtigen en/ of lekker zitten luisteren. Het Grieg Pianoduo is het eerste Pianoduo dat de “Canto” op één vleugel uitvoert. Met meer dan 25 jaar ervaring in het duospel levert dat elke keer weer een spannende uitvoering op! Om de geluidsoverlast van het lopen minimaal te maken vragen we u om sloffen mee te nemen of schoenen te dragen met zachte zolen. Canto Canto op sloffen….

Canto collectie, Rob MøhlmannCanto collectie, Rob MøhlmannHet Grieg Pianoduo laat zich inspireren door de schilderijen en de prachtige locatie voor  een unieke uitvoering van de Canto! Kaarten voor deze  bijzondere concerten waar 2 kunstdisciplines elkaar ontmoeten kunt u reserveren voor € 17,50 p.p. via griegpianoduo@home.nl. Graag tot 12 april of 13 april!

 

Grieg Pianoduo (Elles van der Heiden en Siebert Nix), Rob Møhlmann en Trudy de Lange

Museum Møhlmann

Museum MøhlmannPin It on Pinterest