Museumwinkel

Museum Mhlmann heeft een kleine museumwinkel. Daar zijn onder andere kunstkaarten van veel hedendaagse realisten te koop in diverse formaten, met of zonder enveloppe. Het ligt overigens in de bedoeling om rond 2017 een eigen ‘lijn’ van museumkaarten te ontwikkelen.
Tevens zijn er van Rob Møhlmann enkele giclée’s verkrijgbaar, alsmede een paar zeer betaalbare kunstdrukken en een poster, die ook in onze online winkel besteld kunnen worden.

Tenslotte zijn er naast enkele publicaties van en over Rob Møhlmann zelf, een flink aantal fraai uitgevoerde boeken en boekjes verkrijgbaar over tentoonstellingen gehouden in het museum (zie boeken). Die behelzen natuurlijk de inmiddels legendarische Realistenreeks, maar ook verschenen veel publicaties bij thematentoonstellingen. Heel in het begin, 1998-2000, werden deze boeken uitgegeven door Uitgeverij van Soeren & Co te Amsterdam. Vanaf 2000 tot heden zijn alle uitgaven museumuitgaven en wordt alles in eigen beheer uitgegeven. Het aantal publicaties loopt ondertussen richting 50.

Pin It on Pinterest

Museum Møhlmann

Museum Møhlmann